Search

Review ulei demachiant Balea

by - sâmbătă, iulie 25, 2015

Produsele de la Balea m-au incantat mereu !! Sunt calitative pentru preturile mici si putine au fost produsele care m-au dezamagit. Acum ceva timp ma declaram incantata de noua mea achizitie de la Balea si anume uleiul demachiant. Am citit atat de multe lucruri bune despre acest produs, incat l-am cumparat si eu si m-am gandit sa va spun parerea mea despre el :)


Vine ambalat intr-un tub de plastic cu un design foarte atragator la fel ca majoritatea produselor Balea. 

Desi se numeste ulei demachiant, are o textura densa de gel. Nu are parfum in compozitie, insa are un miros placut discret.

\

E un produs foarte spornic si e nevoie de putin ulei demachiant pentru elimina complet machiajul. Este bland cu tenul si curata eficient tenul. Nu l-am incercat in zona ochilor si nici nu ma tenteaza :D. Ma gandesc ca m-ar ustura ingrozitor daca mi-ar intra in ochi, asa ca mai bine nu.

Cum il aplic : II aplic pe tenul uscat, masez si apoi adaug apa. In contact cu apa se transforma intr-o spuma usoara si uleioasa. Masez tenul pana se inmoaie machiajul si apoi clatesc. Intai clatesc cu apa si apoi e neaparat nevoie sa revin cu un gel de curatare. In primul rand pentru ca in caz contrar lasa o pelicula uleioasa pe ten si in al doilea rand pentru ca se clateste destul de greu de pe ten. 

Am vrut neaparat sa scriu despre acest produs, pentru ca intr-adevar e eficient, indeparteaza eficient machiajul si are un pret mic, de doar 14 lei, pentru un produs de 100 ml.



Mai sus am postat si lista de ingrediente, in cazul in care sunteti curioase de compozitia produsului. 

E singurul ulei demachiant pe care il folosesc si desi imi place mult, sunt curioasa si de alte produse de acest gen, asadar daca aveti recomandari pentru mine, le astept cu drag :)
Voi ati incercat uleiul demachiant de la Balea?


You May Also Like

0 Comments