Search

Review - Gloves in a Bottle :)

by - miercuri, mai 13, 2015

Cred ca majoritatea dintre voi ati auzit de produsul Gloves in a Bottle si ati citit doar lucruri bune despre acest produs, insa cred ca o parere in plus nu strica, nu-i asa? 

Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie care se absorbe rapid in piele si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie si mentinand hidratarea naturala din acestea. Lotiunea se reaplica o data la patru ore pentru o protectie continua. Este rezistenta la apa si se desprinde natural, odata cu exfolierea pielii.


Am fost foarte curioasa cu referire la acest produs, in special pentru ca eu sunt una dintre persoanele care devoreaza cremele de maini. Nu am maini excesiv de uscate, insa mereu simt nevoia de si mai multa hidratare. Iar cremele care nu intra repede in piele si care nu hidrateaza suficient nu sunt deloc preferatele mele. Asa ca am acceptat incantata sa testez acest produs care e foarte laudat..iar asta pe buna dreptate.

Eu am varianta mica de 60 ml, care e perfecta de purtat in geanta, astfel incat o am mereu la indemana. Imi place si ambalajul, e opac, calitativ iar deschiderea se face prin apasarea butonului "press" de pe capac.


E o metoda de dozare foarte practica si igienica, doar ca ambalajul e confectionat dintr-un plastic tare si uneori am tendinta sa apas mai tare si sa iasa prea mult produs. In timp am invatat sa apas mai usor, ca dozarea sa fie optima, ca e pacat sa irosesc produs. 


Gloves in a Bottle nu are miros si are o textura lejera si hidratanta. E nevoie de foarte putin produs pentru o utilizare, deci e un produs spornic. 
Aceasta lotiune poate fi folosita pe corp, maini sau ten. Pentru maini am folosit-o cel mai des, pe corp nu prea, deoarece nu am pielea extrem de uscata, insa am aplicat-o pe coate si genunchi si am fost placut surprinsa cand am constat ca pielea era foarte moale si catifelata. Pe ten mi-a luat ceva mai mult timp pana sa ma decid daca o aplic sau nu, insa vazand ce rezultate bune am obtinut aplicand-o pe maini, coate si genunchi, m-am incumetat si intr-o seara am aplicat-o pe ten. Lasa o senzatie foarte interesanta, tenul ramane foarte catifelat si moale. In plus il hidrateaza in profunzime iar dimineata mi-a placut aspectul pielii. Pe ten am utilizat-o cand l-am simtit deshidratat, in rest am abuzat de lotiune pentru maini.

Si ma declar foarte incantata. Cel mai minunat mi se pare ca nu dispare de pe piele, dupa ce mainile intra in contact cu apa. Pentru ca dupa ce ma spal pe maini, mereu imi simt mainile aspre, ceea ce nu imi place deloc. Insa Gloves in a Bottle creaza un strat de protectie la nivelul pielii, strat care nu dispare cand ne spalam pe maini, indiferent de sapunul pe care il folosim. 

Desi e recomandat sa reaplicam crema din 4 in 4 ore, in cazul meu nu a fost nevoie pentru ca hidratarea a tinut mult mai mult timp. De cele mai multe ori o aplic doar seara si pana in urmatoarea seara, pielea e inca hidratata.


Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa testez produsul "Gloves in a Bottle" pentru ca e foarte bun. Daca va doriti o hidratare intensa, atunci ca recomand cu drag sa incercati acest produs. Chiar face ce promite :).

Produsul poate fi achizitionat de aici. Momentan nu poate fi achizitionat si in varianta mini de 60 ml ci doar de 240 ml la pretul de 58 lei. Daca achiztionati mai multe flacoane beneficiati si de reducere. 
Nu mi se pare deloc un produs scump, in primul rand pentru ca e foarte calitativ iar in al doilea rand cantitatea de 240 de ml e mare si va ajunge pentru o perioada indelungata :).

Sunt foarte curioasa daca ati incercat si voi acest produs, asadar va astept cu drag comentariile :*


You May Also Like

0 Comments