Search

Review crema anticelulitica Revicel :)

by - miercuri, martie 04, 2015

Celulita este cel mai oribil lucru cu care se confrunta femeile. Nu conteaza daca esti grasa sau slaba...celulita iti poate da batai de cap. De curand v-am prezentat ventuza CelluBlue pe care o folosesc pentru combaterea celulitei, iar in acest articol doresc sa va prezint crema anticelulitica pe care o folosesc in acest moment.
Insa mereu am considerat ca nici o crema nu te poate scapa complet de celulita. Degeaba te dai cu crema daca mananci fast-food, bei mult Pepsi si ai alte obiceiuri nesanatoase. Pentru a combate celulita e absolut necesar sa mancati sanatos si daca se poate sa faceti si sport. Si cremele sunt foarte bune si ajuta pielea sa aibe un aspect mai frumos, mai ferm.

De mai bine de o luna folosesc crema anticelulitica Revicel si imi place foarte mult :). In continuare veti afla si de ce :).


Compozitie : ulei de jojoba, ulei din samburi de struguri, extract de ceai verde, extract de alge marine, ardei iute si menta. 
Efecte : remediu impotriva aspectului neplacut de coaja de portocala, hidrateaza pielea, ofera elasticitate si stralucire, stimuleaza sinteza colagenului, protejeaza pielea de radicalii liberi si elimina depozitele de grasime, racoritoare, relaxanta.

Are o cantitate de 200 ml, expira in 36 de luni de la deschidere si costa 30 lei. 


Ambalajul e dragut iar cand am deschis capacul am gasit ceva si mai dragut :D. O spatula. Mi se pare o idee excelenta introducerea acestei spatule pentru ca aplicarea e mult mai usoara si mai igienica. Va recomand sa pastrati spatula curata si sa o spalati dupa fiecare utilizare. Astfel tineti microbii departe de produs si nu riscati sa isi piarda din eficienta. Am mai avut produse care aveau inclusa si o spatula si mereu ziceam ca o pastrez.....si mereu o pierdeam dupa ce terminam produsul. Mi-ar placea ca fiecare produs ambalat in borcan sa aiba o spatula cum e aceasta atasata de capac :). 


Crema are o textura densa de gel si un miros mentolat si se simte foarte racoritoare pe piele. De obicei aplic mai mult produs ca sa fac si putin masaj, nu o aplic ca pe orice alta crema de corp. Pe masura ce crema anticelulitica e absorbita, senzatia de racorire creste si se pastreaza pret de cateva minute. Asta ma face sa ma gandesc cat de utila e crema asta pe timpul verii cand ne copleseste caldura :).

Pentru a obtine cele mai bune rezultate e recomandat sa folosim crema dimineata si seara. Eu recunosc ca am trisat si am folosit crema doar seara. Asta pentru ca dimineata sunt mereu in intarziere, mereu am multe lucruri de facut, sunt tot pe fuga sa nu intarzii la servici si nu am timp de toate. Insa atunci cand am fost libera am folosit-o si dimineata.

Rezultatele au inceput sa apara dupa primele utilizari. Pielea se simte mai ferma, are un aspect placut si e mult mai fina. Pe langa proprietatile anticelulitice ale cremei, am observat ca este si hidratanta, lasand pielea catifelata dupa utilizare. Imi place foarte mult acest produs, e spornic, are un pret mic si daca e folosit cu regularitate, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Este un produs bun si cu siguranta il voi recumpara mai ales ca are si un pret mic. O gasiti aici, alaturi de alte produse tentante :).

Voi folositi crema anticelulitica? Pe aceasta de la Revicel ati incercat-o?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments