Search

Argintul coloidal - secretul tenului frumos

by - sâmbătă, decembrie 06, 2014

De ceva timp ma tot laud ca am renuntat sa folosesc fond de ten zilnic pentru ca datorita unui produs tenul meu arata mult mai bine si ma simt mult mai bine cand tenul meu respira. Insa nu v-am dezvaluit despre ce produs vorbesc. Am amanat acest review cat mai mult pentru a va putea oferi informatii clare si rezultate pe masura. Produsul minune este argintul coloidal. Nu stiu daca a auzit toata lumea de el, insa inainte de a spune ce efecte a avut asupra mea, o sa va ofer o scurta descriere a produsului.


Descriere produs : 
Contine apa distilata si ioni de argint in proportie de 99,99%. Distruge toate microorganismele vatamatoare, pielea fiind improspatata, destinsa si protejata. 
Este eficient si ca deodorant, deoarece distruge bacteriile responsabile pentru mirosul urat al transpiratiei. In caz de taieturi dupa barbierit argintul coloidal previne infectarea. 
Sticla speciala ofera cea mai buna protectie a ionilor de argint. E recomandat ca produsul sa fie pastrat in ambalajul original, la intuneric si la 1m de aparatele electrice.

Mod de utilizare : 
- spray purificator pentru fata : se pulverizeaza pe ten si se acopera timp de 8-10 minute. Alternativ se poate pulveriza seara. Argintul coloidal este sensibil la lumina.
- deodorant : se pulverizeaza sub brat cand este necesar. 
- apa de barbierit : se pulverizeaza pe piele dupa barbierit


Parerea mea : 

In primul rand apreciez foarte mult ambalajul atat pentru utilitatea lui cat si din pricina designului. Produsul se prezinta intr-o sticla neagra, opaca menita sa protejeze argintul coloidal de lumina. Vine insotit de o pompita care face ca aplicarea sa fie mai usoara.
Inainte de a folosi acest produs m-am interesat despre el si am vrut sa vad cateva pareri in ceea ce il priveste. Am fost surprinsa sa descopar ca foarte multa lume e multumita de acest produs si au reusit sa combata acneea.
Nu am mari probleme cu acneea si cosurile apar cand si cand, insa am cateva pete de la soare, pete de la cosuri si nuanta tenului nu e tocmai uniforma. Pornind de la aceste probleme, am pus argintul coloidal la treaba sa vad ce rezultate obtin.  E important sa mentionez faptul ca pentru a obtine efecte maxime e absolut necesar sa folositi produsul in fiecare zi. Rezultatele nu se vor observa dupa 2-3 zile ci dupa mai multe utilizari. Mi-am propus asadar sa il aplic in fiecare seara, pentru ca mi-a fost mai usor decat sa ma demachiez si sa stau cu fata acoperita pret de cateva minute pe timpul zilei. Argintul coloidal se aplica pe tenul curat si demachiat, se lasa sa actioneze cateva minute si apoi puteti aplica crema hidratanta, ser si alte produse pe care le folositi.
Folosesc produsul de aproximativ 2-3 luni si mai am doar putin din el. Apreciez ca imi mai ajunge aproximativ 2 saptamani. Nu va asteptati sa faca minuni peste noapte pentru ca nu se va intampla. Nu am avut nici o senzatie atunci cand l-am folosit. Era ca si cum as fi aplicat apa pe fata. Insa in timp efectele au inceput sa se vada.
In primul rand nu mi-au mai aparut cosuri iar cele existente s-au diminuat. Din pricina petelor de la soare si a petelor de la cosuri m-am simtit mereu complexata de tenul meu, deoarece nu avea o nuanta uniforma si ma facea sa fiu dependenta de fond de ten. Dupa 3 luni de utilizare a argintului coloidal tenul meu arata mult mai bine, are o nuanta uniforma si un aspect sanatos si stralucitor. 
Insa cum pozele vorbesc mai bine decat vorbele va prezint un colaj in care puteti observa cum arata tenul meu inainte si cum arata acum. 



Se poate observa o diferenta notabila intre cele 2 fotografii. Tenul este mult mai curat acum si are un aspect sanatos. Pozele sunt facute la lumina naturala.
Am mai folosit produse care mi-au ajutat tenul sa arate mai bine....dar nu atat de bine. De fapt nu stiu daca pana acum m-am putut lauda cu un ten curat. Si da, va vorbeste o fosta dependenta de fond de ten. La mine nu exista sa ies din casa fara fond de ten, cu atat mai putin sa merg la servici. Acum intind foarte rar mana dupa fondul de ten si sunt mandra de aspectul tenului meu. Argintul coloidal este un produs pe care merita sa il ridic in slavi. Probabil cel mai bun produs pe care l-am folosit pana acum.


Diferenta dintre cele 2 fotografii cred ca e foarte evidenta. Dupa cum puteti observa inainte tenul avea destul de multe probleme precum pete, mici cosuri, roseata si ten neuniformizat. 80% din probleme tenului au fost diminuate datorita argintului coloidal si acest lucru se poate observa in fotografia din stanga unde tenul e mai curat si mai sanatos. Nu va imaginati tenul acela perfect pe care il vedeti in reviste pentru ca acela nu exista fara machiaj si photoshop deci nu va amagiti aiurea :). Intentionez sa recumpar acest produs si sa il folosesc cel putin o data pe an, asta insemnand o cura de 3 luni pentru ca ma declar foarte multumita de rezultatele obtinute :)

Daca sunteti tentate de acest produs il puteti achiziona de aici la pretul de 45 lei. Are 350 g.
Pe site mai gasiti si o gama variata de produse pe baza de argint coloidal in functie de problemele pe care le aveti.

Ce spuneti de efectele pe care le-am obtinut in urma folosirii acestui produs? L-ati incercat? Daca nu va tenteaza?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

2 Comments