Search

Inspiratie cu Farmec :)

by - miercuri, noiembrie 26, 2014

Barbatii astia...nu inteleg nimic.. Pfff, cate priviri nedumerite trebuie sa induram pentru ca nu inteleg pasiunea noastra pentru oje, rujuri, farduri, parfumuri si alte cele. Nici nu mai stiu de cate ori am fost intrebata la ce imi trebuie atatea produse. Adica de ce atatea oje? Curcubeul nu are atatea culori cate nuante de oje cate am eu. Pentru el rosu e rosu si albastru e albastru. Scurt si la obiect. Daca am 15 oje in nuante de rosu de ce mai vreau una. "Pentru ca nuanta asta de rosu nu o am" - ii spun mereu. Dar degeaba, nu intelege.

Pentru mine e important sa am o manichiura ingrijita. Nu stiu sa le pictez in cele mai inedite moduri, dar am mereu grija sa fie curate si sa aiba un aspect ingrijit si sanatos. Lotiunea tratament cu B5 de la Farmec imi e foarte utila si fara ea unghiile mele ar fi un dezastru. De vreo 3 ani de cand o folosesc nu mi se mai exfoliaza unghiile. Le masez cu ulei de ricin o data la cateva seri pentru ca stiu ca si ele au nevoie de hidratare. Apelez la mici trucuri pentru a avea o manichiura impecabila. Mainile sunt cartea de vizita fie ca vorbim de femei fie ca vorbim de barbati, deci e important sa le acordam importanta.

Consider ca manichiura contureaza o tinuta, fiind un accesoriu inedit. 

Nu imi colorez unghiile zilnic si uneori le las chiar fara oja. Dar cand vad atatea nuante superbe nu le pot rezista. Cu slicipici, mate, sidefate, culori inedite....un intreg univers colorat. Niciodata nu m-am intrebat in functie de ce anume imi aleg oja pe care sa o port. Uneori o asortez cu machiajul, alteori cu imbracamintea sau cu starea de spirit pe care o am.. Uneori chiar ojele ma inspira si pornind de la nuanta lor creez machiaje si tinute. Cand vad o nuanta imi fuge gandul la fel si fel de combinatii si asocieri.

Asa se intampla si cand privesc noutatile lacurilor Farmec, care ne surprind cu o noua gama de oje fermecate destinate sezonului toamna-iarna. Lacurile Farmec Collection 2014, au nuante superbe si mi le-as dori pe toate. Mai am foarte mult lacuri Farmec si deja stiu ca sunt foarte calitative, deci noua colectie e tentanta rau. Cred ca stiu care va fi unul din cadourile de Mos Nicolae :D. Pentru ca mi le doresc cu certitudine.


In perioada 1-3 Decembrie gasiti si o oferta pe site-ul farmec, asa ca daca va doriti acest set de oje sau alte produse acum e momentul sa profitati pentru ca in aceasta perioada transportul e gratuit. In plus, puteti face un cadou si rudelor sau prietenilor din strainatate si Farmec va livra coletul pentru voi, fara sa platiti taxa de transport. Tare, nu? Eu deja cam stiu ce imi doresc si am pus pe foaie produsele pe care vor fi adaugate in cos :). 

Farmec continua sa ne surpinda si noua colectie aduce nu doar culori indraznete pentru manichiuri creative, ci va imprima si zambetul pe buzele celor care o folosesc.
Farmec va invita  : 
- sa va explorati latura intunecata cu Enjoy your dark side
- sa va folositi atuurile feminine cu Your highness, Honey, I'm home, Got get them 
- sa va pregatiti de sarbatoare folosind Santa's here, It's frezzing out there si Tree's rock

Mi-ar fi greu sa va spun care e nuanta mea preferata pentru ca toate sunt superbe si ma inspira. Si stiu ca voi ma intelegeti....nu ca barbatii :))).
Si pentru ca uneori fotografiile vorbesc mai bine decat cuvintele va invit sa vizualizati colajele pe care le-am facut, lasandu-ma inspirata de nuantele ojelor. Fie ca vorbim de rochii, sarbatori, machiaje si stiluri...fiecare nuanta e asociata cu ceva si ma duce cu gandul departe :).









Acesta e universul colorat in care ma poarta noile nuante de oje Farmec. E o colectie superba pentru acest anotimp. Nuantele ojelor sunt frumoase, speciale si sunt ideale pentru a fi purtate in sezonul toamna-iarna si nu numai :).


Sunt foarte curioasa ce parere aveti despre lacurile de unghii Farmec Collection 2014 si daca aveti vreo preferata va invit sa imi spuneti care e :).
*Articol scris pentru SuperBlog2014

You May Also Like

0 Comments