Search

Review lotiune micelara Garnier

by - joi, iulie 03, 2014

Buna dragilor,
Dupa cum probabil ati observat am lipsit toata luna iunie...care ma urmariti stiti ca am avut nunta in 14 iunie, deci e de la sine inteles de ce am lipsit. Inainte de nunta am avut multe pregatiri de facut, imediat dupa am fost la mare, deci nu am avut timp de internet deloc. A fost o deconectare totala. Am ramas putin in urma cu articolele, insa am revenit cu forte noi si ma pun pe treaba. Bineinteles o sa urmeze si un articol in care sa va povestesc cum a fost nunta, insa o sa il public cand primesc si fotografiile.
Pana una alta sa trecem la treburi serioase ca am de prezentat un produs de care m-am indragostit :)

Cu ceva timp in urma in blogosfera au aparut o sumedenie de articole care aveau ca subiect apa micelara Garnier. Peste tot erau doar cuvinte de lauda si bineinteles ca nu i-am putut rezista si am pornit in cautarea ei. Dezamagirea a fost mare cand nu am gasit-o in magazine si m-am resemnat. Insa am dat din intamplare peste ea cand faceam o comanda pe aoro.ro si am adaugat-o imediat in cos.

Inainte de a va scrie despre lotiunea micelara, mi-ar face mare placere sa vorbesc putin despre brandul Garnier pe care il ador. Nu stiu exact cand si cum am descoperit acest brand, insa cert e faptul ca nu am fost dezamagita de nici un produs din cele incercate pana acum. Garnier exista de aproximativ 100 de ani, timp in care s-a facut remarcat prin cosmeticele inovatoare pe care le-a creat, care sunt distribuite in peste 64 tari. Compania Garnier a fost fondata in anul 1904, fiind printre primele branduri care au inceput sa produca sampoane si vopsele de par. Revolutionand tehnicile de ingrijire a parului, 70 ani mai tarziu Garnier a fost incorporat in portofoliul L'Oreal.

Acum e timpul sa revenim la subiectul principal al acestui articol :). Personal de cand am descoperit apa micelara am devenit dependenta de ea si o folosesc zilnic. Prima data am facut cunostinta cu apa micelara de la Bioderma, despre care nu cred ca mai e nevoie sa va vorbesc pentru ca stiti deja cat o ador. Am folosit si alte produse de acest gen, insa nimic nu se compara cu Bioderma. Cand am citit pareri care afirmau faptul ca Garnier este la fel de calitativa ca Bioderma, zau nu mi-a venit sa cred. Aveam impresia ca lotiunea micelara Bioderma e mult prea perfecta pentru a avea concurenta. Ei bine, se pare ca si lotiunea micelara Garnier e la fel de perfecta. Din punct de vedere al calitatii le ador la fel de mult...insa diferenta e reprezentata de pret si cantitate. Cea de la Garnier e mult mai ieftina...


Unele persoane sustin faptul ca e necesar sa clatim lotiunea micelara de pe ten, in timp ce alte persoane sustin ca nu e necesar. Eu personal prefer sa clatesc produsul de pe ten folosind un gel de curatare. Si nu pentru ca mi-ar afecta tenul ci pentru ca nu are rost sa il incarc cu produse care nu au rol de hidratare. La urma urmei lotiunea micelara are rolul de a demachia tenul nu de a-i conferi beneficii. Insa bineinteles am si eu trecute in calendar zile in care oboseala isi spune cuvantul si imediat dupa lotiunea micelara aplic crema hidratanta si la somn. Nici lotiunea micelara Garnier nu mi-a provocat iritatii sau alte minuni daca nu am clatit-o de pe ten.

Ambalajul gen borcanas imi place tare mult si e calitativ. Modalitatea de dozare nu e preferata mea in cazul acestor gen de produse pentru ca nu de putine ori risipesc produs, insa in acest caz, gaura prin care iese produsul e mai mica iar dozarea se face mai eficient. Curata tenul foarte bine de toate impuritatile si nu am avut parte de reactii adverse, fiind un produs foarte bland. Nu are miros si nu contine alcool sau alte ingrediente iritante. Produsul este ideal pentru ten, ochi si buze. Spre surprinderea mea a facut fata si machiajului rezistent la apa, indepartandu-l fara probleme. Desi am ochii sensibili nu m-au usturat deloc si nu mi-a uscat pielea din zona ochilor. Si pe ten se comporta foarte bine, demachiaza bine si nu lasa o pelicula grasa sau lipicioasa.


Eu am un ten mixt, sensibil si uneori problematic. Lotiunea micelara Garnier se impaca foarte bine cu pielea mea si pot spune ca m-am indragostit de acest produs. Din punctul meu de vedere e un adevarat dusman pentru restul lotiunilor care exista pe piata.

In concluzie o sa punctez pe scurt punctele forte ale lotiunii micelare Garnier :
- ambalaj practic, dragut si calitativ
- nu are miros
- nu contine ingrediente iritante
- are un pret prietenos
- cantitatea e mare
- demachiaza perfect tenul, ochii si buzele
- fata fata si machiajului rezistent la apa
- nu irita tenul
- nu irita ochii
- nu lasa o pelicula uleioasa pe ten

Ingrediente
Aqua/Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Disodium Cocamphodiacetate, Disodium EDTA, Poloxamer 184, Polyaminopropyl Biguanide.

Sunt chiar incantata de acest produs si cu siguranta ii voi ramane fidela. Acum sunt foarte curioasa sa testez si demachiantul bifazic de la Garnier despre care am citit multe pareri pozitive. 


Voi ce apa micelara folositi? Ati incercat-o pe aceasta de la Garnier? Daca da, va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

1 Comments

  1. Am incercat chiar astazi apa micelara bifazica, e geniala , nu lasa tenu gras si iti lasa asa o piele fina, matasoasa , nici aceasta nu contine alcool ceea ce pt tenu meu e perfect ,dar are totusi un miros placut , nu e un miros puternic, nu stiu cum sa il descriu . In concluzie pentru mine si ce am eu nevoie functioneaza .

    RăspundețiȘtergere