Search

Kitty Giveaway - Castiga un dress cu imprimeu pisicuta :)

by - vineri, martie 21, 2014

Se pare ca anul acesta am intampinat primavara cu o multime de surprize special pentru voi. Cred ca ati observat ca in ultima perioada am organizat mai multe concursuri ceea ce ma bucura pentru ca astfel pot sa va recompensez pe cat mai multe dintre voi pentru ca ma urmariti.

De data aceasta am pus la cale o noua surpriza pentru voi iar complicele este Dresuri Tattoo care are pentru voi un premiu frumos.
Se pare ca in acest an sunt in mare voga dress-urile cu imprimeu iar modele sunt absolut superbe :). Sponsorul a ales pentru voi unul dintre cele mai cautate modele iar din punctul meu de vedere unul din cele mai frumoase modele :)


Asadar premiul acestui concurs consta in dress-urile cu imprimeu pisicuta din imaginea de mai sus.
Marimea este universala si este potrivita pentru 155-175 cm intaltime si 85-100 cm sold.

Pentru a va inscrie la concurs trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte : 

1. Like paginii de facebook Brilliant Beauty si Dresuri Tattoo
2. Share fotografiei de concurs aici

Conditiile sunt simple si va rog sa le respectati deoarece verific :)

Dupa ce ati parcurs pasii de inscriere la concurs va rog sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa imi spuneti de ce ati dori sa castigati premiul si la ce tinuta ati accesoriza dress-ul cu imprimeu pisicuta :)
De asemenea va rog sa mentionati si numele cu care ati dat like celor 2 pagini si link catre share. Va rog sa va asigurati ca linkul de share este public.

Va puteti inscrie la concurs pana in data de 2 aprilie iar in maxim 7 zile de la incheierea concursului voi extrage castigatoarea cu ajutorul site-ului random.org.

Multa bafta :*

UPDATE CASTIGATOARE

V-am atribuit numere tuturor printr-un reply la comentariul vostru ca sa nu mai fac atatea liste. In schimb ma declar putin dezamagita deoarece au fost doar 28 de inscrieri...nu inteleg de ce, deoarece premiul e chiar frumos. In fine...asta e :)

Random.org a ales castigatoare pe...



Felicitari Andreea !!! Astept un mesaj cu datele tale cat mai curand pentru a le transmite sponsorului. Daca nu primesc mesaj pana duminica voi extrage o alta castigatoare.

Va pup cu drag :*

You May Also Like

0 Comments