Search

Giveaway - Little Black Dress CLOSED

by - duminică, ianuarie 01, 2012

La multi ani!!!!
Am decis sa sarbatorim si noi pe blog trecerea in noul an...si cum altfel daca nu printr-un giveaway :D

Premiul consta in parfumul Little Black Dress (30ml) de la Avon + 10 vouchere de 20% pentru o comanda de minim 100 lei de produse Avon si transport gratuit
Ii multumesc Adrianei pentru sponsorizare si va invit sa ii vizitati site-ul aici

Cerinte :
1. Urmareste-ma prin GFC
2. Da like paginii de facebook a blogului aici si paginii de facebook a sponsorului aici
3. Aboneaza-te la newsletter pe site-ul Adrianei  http://www.inscriereavon.com/
4. Posteaza o fotografie care sa denote eleganta pe pagina de facebook a blogului si aduna cat mai multe like-uri. Pentru fiecare 10 like-uri primite aveti o inscriere in plus la concurs, 20 like-uri 2 inscrieri etc.
(puteti posta orice fotografie doriti a ceea ce inseamna pentru voi eleganta...pantofi eleganti, o rochie eleganta, un parfum cu note elegante, un machiaj elegant etc.)
ATENTIE : persoanele care va dau like la fotografie trebuie sa dea like si paginii de facebook a blogului..in caz contrar like-ul nu va fi valid.
5. Da share acestui concurs pe facebook

Lasati un comentariu la aceasta postare sub urmatoarea forma :
- nume GFC
- numele cu care ati dat like pe facebook
- adresa cu care v-ati abonat la newsletter pe site-ul sponsorului
- link catre fotografia postata pe pagina de facebook a blogului
- link catre share
(de asemenea va rog sa mentionati daca doriti sa participati si la extragerea la sorti pentru unul din cele 10 vouchere cu reducere 20%)
- voucher DA/NU


Toate regulile de mai sus sunt obligatorii. Va rog sa va asigurati ca inscrierea voastra e valida pentru a nu fi descalificate.
Daca aveti alte nelamuriri despre participarea la concurs va rog sa ma contactati prin intermediul formularului de contact. Mai multe detalii despre cum sa va inscrieti gasiti AICI 

Daca doriti detalii despre cum sa va inscrieti reprezentant Avon sau pur si simplu doriti sa comandati produse va rog sa o contactati pe Adriana care o sa va ofere sprijinul ei. Site-ul ei : http://www.inscriereavon.com/

Concursul se incheie in data de 25 ianuarie.
Bafta tuturor!!!!

LATER UPDATE : va rog sa postati fotografiile de la cerinta nr.4 pe pagina de facebook a blogului si NU pe pagina voastra. Cei care dau like la poza trebuie sa dea like si paginii blogului!!!

You May Also Like

0 Comments