Search

Review - Unt de corp hranitor cu minerale din marea moarta

by - joi, decembrie 22, 2011

In primul rand vreau sa va spun ca sunt indragostita de orice "potiune" pentru corp...de la geluri de dus, la uleiuri, lotiuni de corp etc. care mai de care mai parfumate si mai hidratante.
Astazi vreau sa va vorbesc despre produsul meu preferat la ora actuala si pe care de altfel in folosesc de ceva timp.
E vorba despre untul de corp hranitor cu minerale marea moarta. (Avon - gama Planet Spa).
In primul rand m-a atras extrem de mult ambalajul...e foarte dragut borcanelul. Insa ce ma enerveaza e ca se deschide cam greu si mereu il deschid cu frica sa nu imi rup vreo unghie:)) Insa trecand peste acest aspect e chiar aspectuos :)
E al treilea borcanel pe care il folosesc si cu siguranta o sa il recumpar de fiecare data cand e nevoie.
Pielea mea nu e uscata insa mai bine previn decat sa tratez. Este recomandat pentru cele cu pielea uscata si/sau iritata. Este foarte hidratant si cu toate ca textura este una destul de grasa nu ramane unsuros pe piele si este absorbit rapid lasand un miros foarte frumos care persista.
Borcanelul are 200 ml si il gasiti in gama Planet Spa de la Avon. Pretul initial e de 44 lei, dar daca urmariti catalogul si il prindeti la reducere puteti cumpara 2 produse din aceasta gama cu 34 lei. Deci pretul e chiar infim.

Se consuma destul de greu..mie imi ajunge cam 2 luni. Iarna este foarte hranitor, iar vara este racoritor si va ofera o senzatie placuta daca il tineti in frigider si il aplicati pe piele dupa o zi de plaja. Va racoreste pielea si o hidrateaza intens dupa o zi de stat la soare.


Ati folosit produsele din gama Planet Spa? Ce parere aveti despre ele? Eu mai am si o lotiune tonica , o masca si un gel de curatare pentru fata si sunt multumita de ele:)

Pentru intrebari nu ezitati sa ma contactati:) Va pup:*

You May Also Like

0 Comments